Servei de l'Oficina d'Atenció al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promoció EconņmicaPromoció EconņmicaCCM - Promoció Econņmica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promoció Econņmica - Productes de la Terra - Nota de PremsaNota de Premsa

maduixes calendari

Les maduixes del Maresme són un dels 12 "productes amb carącter catalą" escollits pels germans Roca per il·lustrar el calendari 2016 editat per BBVA CA. Les maduixes són les protagonistes del mes d'abril junt amb la llegenda "Les condicions climątiques i orogrąfiques del Maresme afavoreixen el conreu i la qualitat d'aquest fruit de color vermell intens, de sabor molt dolē amb un punt d'acidesa, textura i una agradable aroma".

germans RocaEl fil conductor escollit per BBV CX per al seu calendari 2016 és el dels productes autņctons catalans. La selecció ha estat feta pels germans Roca, restauradors de reconegut prestigi a nivell internacional, que han triat productes "de la terra, amb histņria i tradició" que permeten "descobrir i entendre el secret d'una gastronomia amb essčncia i personalitat". Els germans Roca consideren que un dels productes que reuneix aquestes caracterķstiques és la maduixa del Maresme.

El Consorci de Promoció Turķstica ha col·laborat amb el calendari aportant informació sobre aquest producte que dóna nom a la nostra comarca i que cada vegada estą més valorat pel consumidor i per la restauració. 

També s'hi ha implicat el Parador de Canet que ha cedit una recepta de llom de bacallą confitat amb coulis de maduixa que ha estat incorporada al web especial creat per promocionar els productes amb carącter catalą

El Parador de Canet és un des restaurants maresmencs adherits al projecte "Aquķ servim Productes de la Terra Maresme" impulsat pel Consell Comarcal del Maresme com a reconeixement a aquells establiments que fan una decidida aposta per incorporar a les seves cartes productes km0 Maresme.

Informació publicada el 17 de desembre de 2015