25.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Tramitaciˇ d'un certificat meteorol˛gicMedi AmbientMETEOMAR

pictos temps

El Servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme emet, sota peticiˇ de la persona interessada, un certificat meteorol˛gic amb dades (pluja, velocitat del vent, neu...) que poden ser determinants, per exemple, a l'hora de comunicar un sinistre a la companyia asseguradora. Aquest requisit, en funciˇ de com sigui la p˛lissa contractada, es demana per afectacions en habitatges i/o locals. Normalment, no Ús vÓlid en el cas de les assegurances de vehicles.

Poden solĚlicitar aquest certificat, que tÚ un preu p˙blic de 38,74 euros, les persones a tÝtol particular, les administracions (sinistres en espais p˙blics) i les entitats/companyies (suspensiˇ d'activitats per causes meteorol˛giques) 

  • Aquest certificat es pot sol.licitar online o presentant una instÓncia al registre del Consell Comarcal del Maresme (imprescindible indicar un telŔfon de contacte)
  • Una vegada rebem la solĚlicitud, contactem amb la persona interessada per comprovar si la informaciˇ que podem aportar podria ser de rellevÓncia per a l'asseguradora
  • En el sup˛sit que l'assegurat estigui cobert davant de situacions meteorol˛giques especials, es prepararÓ una autoliquidaciˇ de 38,74 euros que s'enviarÓ per correu electr˛nic o s'entregarÓ en ma a l'interessat.
  • Un cop fet el pagament d'aquest preu p˙blic, s'enviarÓ el corresponent certificat meteorol˛gic a la persona interessada o, si aixÝ ho ha demanat, el podrÓ recollir a la seu del CCM.
  • Per solĚlicitar un certificat meteorol˛gic online cal que ens feu arribar el FORMULARI que trobareu CLICANT AQU═ 
  • Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el meteor˛leg del Consell Comarcal: Joaquim Serra (correu electr˛nic: jserra@ccmaresme.cat / TelŔfon: 609 74 21 36
 
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
EficiŔncia energŔtica
contaminaciˇ ac˙stica
control ambiental
educaciˇ ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12