25.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
Enllaços
Nota de Premsa
Obert un programa per facilitar als joves fer pràctiques a països de la Unió Europea
Mobilicat és un programa de la Garantia Juvenil que facilita als joves la realització de pràctiques formatives a l'estranger amb l'objectiu de millorar les seves competències personals i professionals. Aquest any els països de destinació són: Itàlia, Alemanya, Portugal, Regne Unit, França, Irlanda, Polònia, Bèlgica, Dinamarca i Malta. El proper dimarts, 13 de novembre, es farà al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró una xerrada explicant el programa i donant resposta a totes les qüestions que puguin plantejar els joves del Maresme que hi estiguin interessats.

Aquest programa va adreçat a les persones que tinguin entre 18 i 30 anys, estiguin inscrites a la Garantia Juvenil, estiguin inscrites com a demandants d'ocupació al Servei d'Ocupació (SOC), tinguin estudis de grau mitjà o superior (tant si estan acabats com si s'han abandonat abans d'obtenir la titulació) i tinguin una experiència laboral inferior a tres mesos en el seu àmbit d'especialització.

A la xerrada, representants de les entitats Probens, Nexes, Fundació Catalunya Voluntària i Fundació BCN FP presentaran els seus projectes.

Xerrada TLN

Informació publicada el 7 de novembre de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12