29.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
17 joves maresmencs es formen per emprendre el seu propi negoci

joves per emprendre 2019

Avui ha començat l'edició 2019 de Joves per Emprendre, un programa que du a terme el Consell Comarcal del Maresme, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, per formar i ajudar els i les joves amb inquietuds emprenedores. Durant 3 mesos, rebran formació i tutorització individualitzada per transformar les seves idees en projectes viables d'autoocupació.

En aquesta edició participen 17 joves d'Arenys de Mar, Calella (2),  Dosrius (2), Premià de Mar (2) , Palafolls (2), Teià, Mataró (2), Vilassar de Dalt (2), Malgrat de Mar, Pineda de Mar i Blanes. Tots tenen entre 16 i 29 anys, estan inscrits a la Garantia Juvenil i en aquests moments ni estudien ni treballen. Els uneix també l'ambició de muntar un negoci propi que els permeti autoocupar-se en allò que més els agrada.

El Programa Joves per Emprendre facilitarà a aquests joves formació general en matèria d'emprenedoria (plans d'empresa, econòmics o financers, de producció, de màrqueting, jurídics...), formació individualitzada i tutorització de cada projecte. L´objectiu és que el jove defineixi la seva idea de negoci en tots els seus àmbits per poder posar-la en marxa en finalitzar el programa. 

Aquesta és la tercera edició del programa Joves per Emprendre que du a terme el Consell Comarcal del Maresme. A la recepció, la gerent Anna Antoja els ha animat a no defallir i, sobretot, a no tenir por dels fracassos. "Els emprenedors consolidats sempre expliquen que del que més han après ha estat dels fracassos. Sempre ens hem d'aixecar i mirar cap endavant". 

recepció de joves per emprendre 2019

Informació publicada el 12 de febrer de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12