21.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaEl Consell
ERC es consolida com a primera força i obté 12 escons al Consell Comarcal del Maresme

configuració del consell comarcal 2019

Canvis en la configuració del Consell Comarcal del Maresme i sacseig al mapa maresmenc. Esquerra Repúblicana de Catalunya es consolida com a primera força comaracal amb el 28,31% dels vots. El PSC es reforça en municipis clau i passa a ser la segona força política del Maresme. En canvi, Junts per Catalunya baixa posicions ocupant el tercer lloc. El 26M, a més, ha dibuixat un mandat on es recuperen majories absolutes i es configuren ajuntaments més fàcils de governar.

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME (2019-2023)

ERC es distancia de Junts x Catalunya i reforça la primera posició amb 12 escons, el PSC passa de tercera a segona força guanyant 2 representants (8), Junts x Catalunya (antiga CiU) perd 3 llocs (de 9 representants passa a 6). C's manté els 2 consellers/es. També obtenen 2 representants la coalició En Comú Guanyem (ICV ja tenia 2 representants), la CUP perd 1 i es queda amb 2 representants comarcals i el PP també perd un conseller/a i només tindrà un representant aquest mandat. 

Podeu veure la fòrmula que s'aplica per escollir els representants al Consell Comarcal CLICANT AQUÍInformació publicada el 27 de maig de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicació Consell Comarcal del Maresme
formació a la comarca. Maresme Capacita
Servei d'informació als municipis - Consell Comarcal del Maresme
agenda institucional
infromació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12