22.09.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi Ambient
El Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme comença a actuar

El Servei de Control Ambiental del Consell Comarcal del Maresme ha començat a funcionar amb una sèrie d'inspeccions acústiques realitzades al municipi de Sant Vicenç de Montalt a petició de l'ajuntament d'aquesta localitat. El Servei, aprovat el mes de maig, té com a funció controlar i inspeccionar les indústries de la comarca en matèria de contaminació atmosfèrica i/o de contaminació acústica.
Al tractar-se d'un Servei delegat pels ajuntaments, els inspectors només actuen en aquells municipis on l'Ajuntament ha delegat les seves competències al Consell Comarcal. Així, en matèria d'inspecció acústica hi ha 17 municipis adherits: Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Dosrius, El Masnou, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montant, Teià, Tiana i Vilassar de Dalt.

Pel que fa a inspeccions atmosfèriques, 14 són els municipis que s'hi han mostrat interessats: Arenys de Munt, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Dosrius, Montgat, Òrrius, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Teià i Vilassar de Dalt.

Els inspectors del Servei de Control Ambiental actúen en el moment que un dels ajuntaments adherits ho sol·licita perquè ha detectat en el seu municipi un problema de contaminació acústica i/o atmosfèrica.

Informació publicada el 9 d'agost de 2004
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12