Buscadorjove Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Cercador d'Equipaments i Serveis JuvenilsCercador d'Equipaments i Serveis Juvenils
 • A l’Àrea de Joventut treballem pels joves de Calella oferint-vos serveis i informació sobre aquells temes que us interessen i preocupen.

  S'ofereix informació i assessorament en:

  ORIENTACIÓ LABORAL Accions individuals i grupals per acompanyar-vos en el procés d’anàlisi i presa de decisions del vostre itinerari formatiu i/o laboral. Gestió d’ofertes de la XALOC (Xarxa Local d’Ocupació). Informació i assessorament sobre programes i projectes d’inserció laboral (Garantia Juvenil, Fem Ocupació per Joves, Joves per l’Ocupació, etc.).

  ASSESSORAMENT EN MOBILITAT INTERNACIONAL Informació, orientació i assessorament sobre les opcions que teniu al vostre abast per fer una estada en un altre país. Oferta periòdica de tallers i formacions grupals sobre temes concrets relacionats amb la mobilitat internacional dels i les joves. Butlletí mensual de Mobilitat Internacional Jove, perquè pugueu disposar de forma periòdica de notícies i informacions de projectes i oportunitats concretes per fer una estada en un altre país.

  FORMACIÓ Organització de cursos d’educació en el lleure i idiomes. Programació de xerrades informatives i tallers puntuals.

  HABITATGE Concessió de subvencions per al pagament del lloguer. Coordinació amb l’Oficina Local d’Habitatge.

  ACTIVITATS D’OCI I LLEURE Organització de les Barraques i el concert jove de la Festa Major petita. Programació de tallers, concursos i activitats artístiques i culturals.

  SALUT Tallers als centres de secundària sobre sexualitat, alimentació, addiccions i hàbits esportius. Informació sobre temes relacionats amb el consum de tòxics i addiccions, salut sexual, emocional i alimentació.

 • Tipus de recurs: 
  PIJ
 • Territori d'actuació / Municipi: 
  Calella
 • Ubicació: 
  Fàbrica Llobet i Guri
 • Adreça postal: 

  C/ Sant Jaume, 339
  08370 Calella

 • Telèfon: 
  93 766 44 34 i 663 34 87 17 (wats)
 • Adreça electrònica: 
 • Horari: 
  De dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 h
 • Documents
  Què oferim? Ajuntament de Calella

  Què oferim? Ajuntament de Calella

  Fitxer: Diptic_joventut_calella.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 4
  Mida: 270,57 kB

Informació publicada el 4 d'agost de 2009