17.11.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda
Data: Dimarts, 4 d'abril de 2006, 11 h matí
El proper dimarts, 4 d'abril, l'ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme firmaran un conveni de cooperació entre les dues administracions per a l'establiment d'un marc de relacions cooperatives entre l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l'Escola Universitària del Maresme (EUM) fins la integració dels dos centres universitàris dins del TecnoCampus Mataró.

El conveni el signaran l'alcalde de Mataró Joan Antoni Baron, el president del Consell Comarcal del Maresme Pere Almera, la presidenta del Patronat de l'Escola Universitària Politècnica de Mataró Pilar González-Agàpito i el president de l'Escola Universitària del Maresme Antoni Soy.

Dia: Dimarts, 4 d'abril
Hora: 11:00h
Lloc: sala de Pintures de Can Palauet (carrer d'en Palau, 32-43 de Mataró)

 
més informació >
Data: Divendres, 7 d'abril de 2006, 1 h migdia
RODA DE PREMSA: El proper divendres, 7 d'abril, a les 13:00h, tindrà lloc a la sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada 1 de Mataró) la presentació de les dades recollides per l'Observatori de la Competitivitat Empresarial del Maresme durant el segon semestre de 2005. Aquest Observatori és una iniciativa del Consell Comarcal del Maresme i de l'Escola Universitària del Maresme (EUM) que publica dos cops a l'any tot un conjunt de dades econòmiques i empresarials que serveixen de baròmetre per conèixer la conjuntura econòmica i les perspectives empresarials de la comarca.

Les dades seran presentades en roda de premsa per Genís Bargalló, conseller delegat de Promoció Econòmica i Cooperació Local del Consell Comarcal del Maresme, i per Joan Ripoll, professor de l'EUM i autor de l'estudi.

 
més informació >
Data: Dijous, 27 d'abril de 2006, 2/4 de 10 matí

El Consell Comarcal del Maresme ha organitzat la jornada: "La gestió de serveis a l'administració local supramunicipal: actors, models i organització" que tindrà lloc el dijous, 27 d'abril a partir de les 9:30h, a l'Escola Universitària del Maresme (passeig del Callao, s/n de Mataró)
 
més informació >
Data: Dissabte, 6 de maig de 2006, 2/4 de 10 matí
El Servei de Suport a les Activitats Extraescolars del Consell Comarcal del Maresme ha organitzat un seminari de formació complementària per a talleristes i monitors de la comarca sobre "L'avaluació de les activitats extraescolars, dels menjadors escolars i els casals de vacances".
Aquest taller és gratuït. Podeu fer la inscripció per correu electrònic: QAI10@ccmaresme.es o trucant al telèfon: 93 741 11 75 (Mar Ferrer).

Dia: 6 de maig de 2006
Horari: de 9:30h a 13:30h
Lloc: Escola Universitària del Maresme (EUM) al Passeig del Callao s/n de Mataró.

 
més informació >
Data: Dimarts, 6 de juny de 2006, 2/4 de 2 migdia

Imatge inexistent - Imatge inexistent

El proper dimarts, 6 de juny, a les 13:30h, tindrà lloc la signatura de dos convenis de col·laboració entre el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme i l'empresa ACESA. Els convenis que, se signaran a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme, contemplen la col·laboració d'ACESA en la publicació de la Guia de rutes del Maresme i en el fulletó de promoció de les fires, festes i cites gastronòmiques de la comarca.
 
més informació >

Debat Territorial del Pla Estratègic Maresme 2015 sobre la vall de la Tordera

Data: Dimarts, 6 de juny de 2006, 7 h tarda
El Pla Estratègic Maresme 2015 comença els debats territorials a la Vall de la Tordera. Estan convidats a participar els ciutadans i ciutadanes dels municipis de Tordera, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Palafolls i Santa Susanna.

L'objectiu d'aquest Pla Estratègic, que impulsa el Consell Comarcal, és integrar en una visió compartida de futur les voluntats, capacitats i expectatives de tots els agents que actuen en el territori, tant administracions públiques com agents socials, econòmics i ciutadania en general. En resum, planificar entre tots el Maresme que volem per al 2015.

El debat es farà el dimarts, 6 de juny, a les 19:00h al teatre Clavé (C/ Doctor Trueta s/n de Tordera).

 
més informació >
Data: Divendres, 30 de juny de 2006, 2/4 de 2 migdia
El proper divendres, 30 de juny a les 13:30h, tindrà lloc al Consell Comarcal del Maresme (plaça Miquel Biada, 1 de Mataró) la presentació del desplegament del nou model del transport sanitari urgent al Maresme.
Hi intenvindran, el gerent adjunt de la Regió Sanitària Barcelona del Servei Català de la Salut, Josep Ganduxé, i el president i conseller delegat del Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), Jaume Montfort.

Per a més informació, Cliqueu aquí

 
més informació >
Data: Dijous, 6 de juliol de 2006, 1 h migdia

Imatge inexistent - Imatge inexistent

El proper dijous, 6 de juliol a les 13:00h, tindrà lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme la presentació en roda de premsa del nou web del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Hi intervindran el president del Consorci, Carles Rocabert, l'assessora tècnica de l'Oficina de Desenvolupament Tecnològic Local de la Diputació de Barcelona, Mar López i el director de l'empresa Clónica Networks, Raul Riera.
 
més informació >
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12