19.11.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Agenda
Data: Divendres, 27 de juny de 2014, 12 h migdia
Lloc: Plata Potabilitzadora de Palafolls (Carretera B-682 de Malgrat a Blanes)
El President del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el Conseller Delegat de Cooperació Municipal, Alfons Molons, presidiran demà la visita institucional que es farà a la Planta Potabilitzadora de Palafolls. Aquesta instal·lació, gestionada pel Consell Comarcal, dóna servei d'abastament d'aigua en alta a 11 municipis de l'Alt Maresme. També hi assistiran altres consellers comarcals i representants municipals. 
més informació >
Data: Dijous, 17 de juliol de 2014, 2/4 de 6 tarda
Lloc: Terrassa "El Swing" del restaurant del Golf de Sant Vicenç de Montalt
Adreça: C/ del Balís, 9 de Sant Vicenç de Montalt

tomàquet Maresme

El President del Consell Comarcal del Maresme i alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, acompanyat del President del Consorci de Turisme, Jaume Borrell, i del President del Gremi d'Hostaleria i Turisme, Josep Civit, presentarà l'edició 2014 de les Jornades gastronòmiques del Tomàquet del Maresme que se celebraran del 17 de juliol al 31 d'agost a 16 municipis de la comarca.

 
més informació >
Data: Dimarts, 22 de juliol de 2014, 1 h migdia
Lloc: Consell Comarcal del Maresme (Plaça Miquel Biada 1 de Mataró)

L'empresa catalana de venda de carburants Petronieves ha estat la guanyadora del concurs públic fet pel Consell Comarcal del Maresme per subministrar gasoil als ajuntaments a un preu més competitiu. El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el President de Petronieves, Luis Nieves, signaran demà el contracte administratiu pel subministrament d'aquest carburant a 13 ajuntaments de la comarca. Aquesta compra agregada de gasoil és pionera a Catalunya.

Data: Divendres, 25 de juliol de 2014, 3/4 i 10 minuts de 10 matí
 
Data: Dijous, 31 de juliol de 2014
Lloc: Espai Jove Altell (a fotografia extrema i fals documental s'anirà a l'aire lliure)
Durada: al mes de juliol
Preu: entre 45€ i 50€ cada setmana
Tipus d'acte: Cursos
 
Data: Dimarts, 9 de setembre de 2014, 11 h i 9 minuts matí

El Pla Territorial de Ciutadania i Immigració i el Servei d´Informació i Atenció a la Dona del Consell Comarcal del Maresme hem organitzat pel proper mes de novembre un curs sobre el dol migratori al Centre Cívic Cabot i Barba (Mataró).

Aquest curs pretén reflexionar, a través del treball en dinàmiques, entorn aquells aspectes essencials a tenir presents en la salut mental de les persones nouvingudes, i, alhora, repensar les eines necessàries per a tractar-los i oferir un acompanyament durant aquest procés. Intenta aprofundir més enllà del que vam treballar a la jornada del passat mes d'octubre, treballant a partir de dinàmiques que durà a terme el Dr. Joseba Achotegui.

El curs s'impatirà en dos dies: el 14 i 21 de novembre de 09:00 a 14:00 a Mataró i té un cost de 50 euros.

Més informació en aquest enllaç:

http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=10506

 
més informació >
Data: Divendres, 12 de setembre de 2014, 2/4 i 12 minuts de 12 matí

L'Espai Dona de l'Ajuntament de Dosrius organitza el 4art concurs literari de relats breus de Dones. Aquest concurs es realitza anualment des de fa 4 anys.

Es tracta d'un concurs literari adreçat a totes aquelles persones motivades en la temàtica literària.

Aquest any el termini de presentacions d'obres s'amplia fins al proper 31 d'octubre de 2014.

Tota la informació sobre les bases del concurs en aquest document!

Fitxer Acrobat-PDF de (181,8kB)

Fitxer: BASES__IV_CONCURS_LITERARI.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 181,8 kB

 
més informació >
Data: Dimarts, 16 de setembre de 2014, 12 h migdia
Lloc: Sala d'Actes de la Seu de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Mataró
Adreça: C/ Mendez Nuñez s/n 08302 MATARÓ

El president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, i el Degà del Col·legi d'Advocats de Mataró, Julio Naveira, presentaran en roda de premsa els resultats de l'Oficina d'Intermediació Hipotecària que es va posar en funcionament a finals de 2012 amb l'objectiu d'ajudar les persones i famílies que no poden fer front als pagaments de la hipoteca a negociar amb les entitats bancàries mesures alternatives que evitin la pèrdua de l'habitatge. D'aquest servei es poden beneficiar els ciutadans dels municipis que formen part del partit judicial de Mataró, exceptuant la capital del Maresme que ja disposa d'un servei propi similar.

La presentació dels tràmits realitzats es farà dimarts, 16 de setembre, a les 12:00h, a la seu del Col·legi d'Advocats de Mataró.

 
més informació >
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12