23.04.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica
Cooperació Empresarial
L´entorn turbulent i canviant de la crisi, obliga a cercar noves fórmules i noves maneres de fer. Des del Consell Comarcal del Maresme es pretén dotar al territori d´una eina que propiciï i impulsi la cooperació empresarial: Les Jornades de Cooperació Empresarial del Maresme que es duran a terme a 6 municipis els mesos d'abril i maig.
L'edició 2010 de les  Jornades de Cooperació Empresarial al Maresme es divideixen en dues accions:
  • “Getting Contacts!”.  Per medi de la tècnica de cites ràpides i de “networking”, un matí de treball es pot arribar a multiplicar per quatre en efectivitat de contacte.
    JORNADES 2010
  • “Maresme Dinàmic”, uns veritables “tallers” de cooperació empresarial on, a partir de tècniques innovadores (PNL i altres), els participants podran comprovar la conveniència i necessitat de cooperar amb altres empresaris i fins i tot, per què no? constituir “clústers empresarials”, espais de cooperació on tots els participants/empreses surten guanyant i reforçats d´aquesta col·laboració.
    TALLERS 2010

Som davant d´una nova oportunitat per a practicar “networking”, per arribar a cooperar amb els veïns propers i per fer les nostres empreses més fortes i més competitives.
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12