05.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Promoció Econòmica
Cooperació Empresarial
L´entorn turbulent i canviant de la crisi, obliga a cercar noves fórmules i noves maneres de fer. Des del Consell Comarcal del Maresme es pretén dotar al territori d´una eina que propiciï i impulsi la cooperació empresarial: Les Jornades de Cooperació Empresarial del Maresme que es duran a terme a 6 municipis els mesos d'abril i maig.
L'edició 2010 de les  Jornades de Cooperació Empresarial al Maresme es divideixen en dues accions:
  • “Getting Contacts!”.  Per medi de la tècnica de cites ràpides i de “networking”, un matí de treball es pot arribar a multiplicar per quatre en efectivitat de contacte.
    JORNADES 2010
  • “Maresme Dinàmic”, uns veritables “tallers” de cooperació empresarial on, a partir de tècniques innovadores (PNL i altres), els participants podran comprovar la conveniència i necessitat de cooperar amb altres empresaris i fins i tot, per què no? constituir “clústers empresarials”, espais de cooperació on tots els participants/empreses surten guanyant i reforçats d´aquesta col·laboració.
    TALLERS 2010

Som davant d´una nova oportunitat per a practicar “networking”, per arribar a cooperar amb els veïns propers i per fer les nostres empreses més fortes i més competitives.
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12