26.02.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Medi Ambient
El CAAD Maresme

RESPONSABLE: Carme Ruiz
CONTACTE:Tel.: 93 797 42 72
          Fax: 93 797 42 69
          A/e: atencioanimals@ccmaresme.cat
CENTRE D'ATENCIÓ D'ANIMALS DOMÈSTICS DE COMPANYIA DEL MARESME (CAAD)
Can Carmany 08310 Argentona. Consulteu el plànol, clicant aquí

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:

  • Dimarts, dijous, divendres i dissabtes d'11.00h a 14:00h i de 16.00h a 18:00h
  • Diumenges d'11.00h a 14.00h


El Centre d'Acollida d'Animals Domèstics de Companyia del Maresme restarà tancat al públic el 25 de desembre (festivitat de Nadal) i l'1 de gener (any nou).

OBJECTIUS


Gestionar la recollida de gats i gossos abandonats i traslladar-los al Centre d´Atenció d´Animals Domèstics de Companyia (CAAD) del Maresme ubicat a Argentona, on reben atenció i manteniment fins que tornen a ser acollits per algun particular. El servei promou un programa d´adopcions i impulsa polítiques de foment de la tinença responsable d´animals domèstics de companyia.

USUARIS

Els ajuntaments de la comarca adherits al servei i la població en general.

FUNCIONAMENT

El CAAD Maresme efectua la recollida i transport dels animals abandonats o que s'han perdut a instància de les policies locals o del departament municipal designat per cada ajuntament adherit al servei. L'establiment disposa de tots els serveis necessaris per assegurar una estada adequada dels animals en el recinte (alimentació, higiene, assistència veterinària, etc.) fins a trobar el seu propietari o que siguin adoptats. El CAAD disposa de 69 boxes per a gossos i 36 per a gats.
Tots els animals que es lliuren en adopció s'entreguen vacunats, identificats i esterilitzats, tot seguint els criteris establerts per la normativa vigent. El centre segueix una política de portes obertes per facilitar l´acostament dels ciutadans al món dels animals de companyia. També impulsa accions educatives entre els estudiants i llicenciats de veterinària, xerrades i visites guiades per a escoles i instituts, etc.

ORIGEN

Origen

Consell Comarcal del Maresme

Banner terapia gossos amb por
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12