29.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Cultura
Mostra LiterÓria del Maresme

Logo Mostra LiterÓria del Maresme

Banner2019MLM

Edicions de la XXXVI a la XIXEdicions de la XVIII a la VIIIEdicions de la VII a la I


Us esperem a la Mostra LiterÓria del Maresme!

Hem comenšat a treballar per tal que la Mostra LiterÓria del Maresme aquest any continu´ avanšant amb forša. Avui ja comptem amb la colĚlaboraciˇ d'alguns ajuntaments ..i de ben segur la llista anirÓ en augment...

La Mostra LiterÓria del Maresme va nÚixer de l'esforš i la participaciˇ de tots els ajuntaments de la comarca amb la idea de sumar esforšos per tal d'aconseguir un concurs literari que arribes molt mÚs enllÓ del mˇn local. Per aquesta raˇ la Mostra LiterÓria del Maresme vol donar valor a les obres guanyadores dels municipis i destacar les millors de la comarca.


Durant aquest temps hem incentivat la creativitat literÓria dels ciutadans i ciutadanes de la comarca, sobretot d'infants i joves, mitjanšant l'organitzaciˇ d'aquest concurs anual d`Ómbit comarcal de prosa i de poesia, on han participat i estem segurs que continuaran participant, els maresmencs i maresmenques amb inquietuds literÓries. 


Els participants a la Mostra sˇn els guanyadors dels diferents concursos literaris que es realitzen als municipis de la comarca durant l'any. Aquest Ús regeix per unes bases consensuades entre els ajuntaments i el Consell Comarcal. El lliurament de premis es realitza cada any a una poblaciˇ diferent.


El resultat de la Mostra LiterÓria Ús la publicaciˇ de les obres guanyadores en un llibre del qual en podeu gaudir en aquestes pÓgines.


Esperem la vostra participaciˇ en les fases locals i trobar-nos en la Mostra LiterÓria del Maresme d'enguany!


Per qualsevol consulta: cultura@ccmaresme.cat  

Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12