26.06.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Medi Ambient
Entorn urbà i medi natural
entorn urbà i medi natural

RESPONSABLE: Oriol Bassa


CONTACTE:Tel.: 93 741 16 17            Fax: 93 757 21 12
 A/e: obassa@ccmaresme.cat


HORARI: Dimecres de 9:00 a 14:00h.

El Servei proporciona a tots els ajuntaments de la comarca el suport tècnic necessari en matèria de medi natural, entorn urbà i medi ambient. Aquesta assistència inclou l'elaboració, direcció i gestió de projectes ambientals, de gestió integrada de platges, de restauració del medi i de jardineria urbana, i també  assessorament en l'àmbit del manteniment de rieres i torrents.

 

Destaquem:

Foto: ADF Serra de Marina

Un any més els agents implicats en la prevenció i control d'incendis forestals treballaran de forma coordinada per minimitzar-ne el risc i, si és el cas, actuar amb celeritat en la seva extinció. Ahir es va fer la reunió de coordinació i actualització dels protocols d'actuació. Es demana la col·laboració ciutadana extremant les mesures de prevenció especialment en dates tant assenyalades com la Revetlla de Sant Joan. La peculiaritat d'aquesta nit, amb petards i fogueres, fa que estigui considerada com una de les més perilloses de l'any pel que fa a risc d'incendi forestal. Les ADF i els bombers han muntat un operatiu especial per a la nit del 23 al 24 de juny
més informació >

Foto: ADF Serra de Marina

El període de prohibició de fer foc al bosc sense autorització comença demà, 15 de març, i es perllongarà fins el 15 d'octubre. El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural vol amb aquesta mesura prevenir els incendis forestals. El 51% de Catalunya i el 65% del Maresme són zona forestal, uns percentatges que superen amb escreix el 36% d'Espanya, el 34% de Canadà o el 31% de Suissa.
més informació >

EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
Eficiència energètica
contaminació acústica
control ambiental
educació ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12