08.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Turisme
Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme

PRESIDENT: Joaquim Arnó

CONTACTE:Tel.: 93 741 11 61    

                          Fax: 93 757 21 12
          A/e: costadebarcelonamaresme@ccmaresme.cat
HORARI: De dilluns a divendres de 8.30h a 15h i els dimecres també de 16.30 a 19h.
Horari d'Estiu de 8 a 15h.
 
PÀGINA WEB: www.costadebarcelonamaresme.cat(2)

OBJECTIUS


Consolidar la comarca del Maresme com a destinació turística de qualitat. Amb aquest propòsit, el Consorci promou i canalitza accions de tota mena per promocionar i donar a conèixer l'extensa i variada oferta turística de la comarca, tant a nivell nacional com internacional. Les accions promocionals del Consorci conjuminen els interessos dels municipis, de les institucions i dels agents socioeconòmics de la comarca.

USUARIS


Tota la població en general i els turistes que visiten la comarca.

FUNCIONAMENT


El Consorci edita guies, fulletons, plànols i mapes que recullen informació cultural, de lleure, turisme actiu, gastronomia i tots aquells aspectes que poden interessar els visitants a l'hora de triar el seu destí de vacances o fer excursions i sortides pel Maresme. També participa en fires turístiques nacionals i internacionals, en la dinamització de la pàgina web www.costadebarcelonamaresme.cat, en la creació de nous productes turístics, en la senyalització d'itineraris i en l'organització de jornades tècniques adreçades al sector turístic. A més, col·labora en l'organització de viatges de familiarització, dóna suport a temes de formació i gestiona el Servei d'Informació Turística comarcal.

El Consorci treballa estretament amb el sector empresarial i forma part de diversos programes turístics de la Diputació de Barcelona i de Turisme de Catalunya. També disposa d'una eina per mesurar i analitzar el comportament del sector, l'Observatori per a la Qualitat del Turisme del Maresme. Actualment, formen part del Consorci els 30 ajuntaments de la comarca, la Diptuació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme, el Gremi d'Empresaris d'Hostaleria de la Comarca del Maresme, l'Associació turística Costa de Barcelona-Maresme i l'Associació de Campings i de Ciutats de Vacances de la Província de Barcelona.

ORIGEN


Consell Comarcal del Maresme.

Web Consorci de Turisme Costa del Maresme
promoció especial dels camps de pitch and putt del Maresme
catàleg dolços del Maresme
banner Torres de guaita
turisme familiar
Rutes pel Maresme
Manual TIC's y TURISMO
Parc Serralada Litoral
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12