09.12.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
 
Enllaços
Cercador de recursos TET
El cercador TET, conjuntament amb el mapa de recursos TET, és una de les accions incloses en el projecte Xarxa TET Maresme. Aquest projecte té per objectiu contribuir  a garantir que tant els ajuntaments com d'altres agents de la comarca donin resposta activa a les necessitats dels joves en risc d'abandonament dels estudis. Per a llegir-ne més informació, cliqueu a aquesta presentació: Xarxa TET Maresme.


El cercador TET és una eina perquè professionals i joves puguin trobar els serveis de transició escola – treball adequats a les seves necessitats. Tots els recursos estan classificats en cinc àmbits:

Formació Permanent: Programes formatius de les Escoles i Aules de formació d´Adults adreçats a persones que reprenen els estudis i persones nouvingudes (GESO, proves accés CFGM i CFGS, formació instrumental, etc).


Formació professional no reglada: Programes formatius professionalitzadors per a joves a partir dels 16 anys sense acreditació d´ESO (PQPI, cases d'oficis, etc).

Informació i orientació educativa i professional: Suport per a la presa de decisions sobre l´itinerari formatiu i/o professional.

Suport a l'èxit escolar: Programes que busquen ampliar les opcions dels joves per a l´obtenció del títol de graduat en l´ESO. (aules obertes; programes reforç escolar, programes atenció psicològica, estudi assistit (PEE), programes absentisme, etc.).

Suport per l´accés al mercat de treball: Recursos enfocats a facilitar la inserció al mercat laboral dels usuaris amb disponibilitat immediata (assessorament laboral, borses treball, clubs de feina, alfabetització digital).

Si coneixeu més recursos al voltant de la transició escola treball i voleu compartir-los amb nosaltres, o, voleu ampliar o modificar la informació que tenim publicada, podeu emplenar aquest FORMULARI

Consulta la guia de navegació aquí


  

banner_que_puc_fer_dpteducacio
banner_Institut Obert de Catalunya
Orienta't
banner_itineraris_formatius
Gran Recorregut. Educaweb
banner_oferta_educativa_catalunya
banner_ciclesformatius
banner_programa_qualificat2009
banner_formacio_lleure_ajts
banner_oficina_jove_treball
banner_ofertaFO_2009
banner_cercador_otg
banner_feina_Activa_SOC2009
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12