29.05.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
 
Enllaços
Nota de Premsa

Ja teniu aquí el butlletí de maig, amb informació sobre les aplicacions de mòbil interessants a conèixer quan planifiques un viatge, contes interculturals, i ofertes de mobilitat internacional actuals.

No us perdeu tampoc el maresmec d'aquest mes a Mumbay, i les activitats de mobilitat internacional que tindràn lloc a la nostra comarca. 

Arxiu PDF
MiniaturaInformació
Butlletí maig 2017

Butlletí maig 2017

Fitxer: 201705_Butlleti_Maig.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 6,94 MB


més informació >


Quin és el valor afegit dels intercanvis internacionals en la formació dels i les joves que hi participen? Quins impactes a nivell educatiu, motivacional, en la participació, s'hi vinculen? Com es poden sol·licitar en el programa ERASMUS + de la Unió Europea, i quins models existeixen alhora d'anar-los teixint?  

Taula d'experiències
més informació >

Del 27 d'abril fins al 23 de maig, els municipis d'Alella, El Masnou i Teià, organitzen una sèrie d'activitats que giren entorn a la mobilitat jove en diferents formats.

La primera activitat l'acull Teià i consisteix en una Xerrada oberta sobre les diverses opcions de voluntariat internacional a l'estiu, amb les entitats convidades Servei Civil Internacional que ens explicarà què son els camps de solidaritat, i la COCAT, que ens parlarà dels camps de treball internacional per joves a tot el món.

Al Masnou, a Can Humet, podreu adreçar-vos a "l'assessoria exprés" on trobareu a la nostra experta en Mobilitat internacional que us acompanyarà en la definició del vostre projecte de marxar a l'estranger, donant-vos a conèixer les opcions existents i aconsellant-vos en els camins que més s'ajustin als vostres objectius.

A Alella, es faran dues activitats. La primera, una crida sobre l'intercanvi juvenil amb la vila francesa de Carquefou, que es farà aquest estiu. La segona un taller sobre estudis i treball a l'estranger el dia 23 de maig, on podreu informar-vos dels recursos per cercar feina en un altre país.

Per més informació, adreçeu-vos al mail mobilitatjove@ccmaresme.cat, o als Serveis de Joventut d'Alella (gira@alella.cat), El Masnou (joventut@elmasnou.cat), i Teià (joventut@teia.cat)


més informació >


 


Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12