29.03.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
 
Enllaços
Cercador d'Equipaments i Serveis Juvenils

El cercador d'Equipaments i Serveis Juvenils permet un accès ràpid a la informació bàsica dels diversos serveis i espais municipals que tenim a la comarca per atendre i donar resposta a les necessitats i demandes dels i les joves.

Punts d´informació juvenil (PIJ)

Al Maresme hi ha 24 PIJs que tenen la funció d´informar, orientar i assessorar als joves sobre qualsevol tema que puguin requerir (estudis, treball, habitatge, vacances i viatges, voluntariat, activitats de tot tipus, concursos...), sempre comptant amb l'atenció personalitzada de professionals de la informació juvenil.


Casals i espais joves

Els espais joves i els casals de joves ofereixen un punt de trobada per als joves de la zona, organitzen activitats i habitualment disposen d´espais per reunions i activitats dels col·lectius juvenils que ho demanin, entre altres possibles serveis. Sovint es troben al mateix equipament que el PIJ de la població.


Pla local de joventut (PLJ)

La majoria de municipis del Maresme planifiquen les seves actuacions adreçades a joves mitjançant els Plans locals de joventut. Els PLJ recullen els projectes per a joves que cada població està desenvolupant o té previst realitzar durant el seu període de vigència.

Utilitza aquest cercador per localitzar tots aquest recursos: 

banner_formulari_tet
Oficina d'habitatge del Consell Comarcal del Maresme
banner_compartir_habitatge
banner_jovecat
banner_borsa_monitorsccm
banner_programa_qualificat2009
banner_Ofincia_jove_treball
banner_lamalla_jove
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12