21.08.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
 
Enllašos
Cercador d'Equipaments i Serveis Juvenils

El cercador d'Equipaments i Serveis Juvenils permet un accŔs rÓpid a la informaciˇ bÓsica dels diversos serveis i espais municipals que tenim a la comarca per atendre i donar resposta a les necessitats i demandes dels i les joves.

Punts d┤informaciˇ juvenil (PIJ)

Al Maresme hi ha 24 PIJs que tenen la funciˇ d┤informar, orientar i assessorar als joves sobre qualsevol tema que puguin requerir (estudis, treball, habitatge, vacances i viatges, voluntariat, activitats de tot tipus, concursos...), sempre comptant amb l'atenciˇ personalitzada de professionals de la informaciˇ juvenil.


Casals i espais joves

Els espais joves i els casals de joves ofereixen un punt de trobada per als joves de la zona, organitzen activitats i habitualment disposen d┤espais per reunions i activitats dels colĚlectius juvenils que ho demanin, entre altres possibles serveis. Sovint es troben al mateix equipament que el PIJ de la poblaciˇ.


Pla local de joventut (PLJ)

La majoria de municipis del Maresme planifiquen les seves actuacions adrešades a joves mitjanšant els Plans locals de joventut. Els PLJ recullen els projectes per a joves que cada poblaciˇ estÓ desenvolupant o tÚ previst realitzar durant el seu perÝode de vigŔncia.

Utilitza aquest cercador per localitzar tots aquest recursos: 

banner_formulari_tet
Oficina d'habitatge del Consell Comarcal del Maresme
banner_compartir_habitatge
banner_jovecat
banner_borsa_monitorsccm
banner_programa_qualificat2009
banner_Ofincia_jove_treball
banner_lamalla_jove
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12