Anar a la plana de números del butlletí

juliol 2019
InfoEmprenedoria Maresme
ESTIU 2019

Subvencions capitalcoop

Subvenció per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

Subvenció per a la incorporació de persones sòcies treballadores o persones sòcies de treball en cooperatives i societats laborals 2019

Joves per emprendre - Consell Comarcal del Maresme

La darrera edició del programa "Joves per emprendre" ha arribat al final. Més de la meitat dels joves que el van iniciar han desenvolupat la seva idea de negoci i estan preparats per fer-la realitat. Posteriorment, continuaran rebent l'acompanyament i assessorament del Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme per engegar el seu projecte.

CuEmE tancament

Coincidint amb el final del curs escolar, s'ha donat per acabat el programa educatiu per projectes "Cultura Emprenedora a l'Escola" als municipis de Dosrius i Sant Pol de Mar, que han participat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme. L'alumnat de 5è de primària crea i gestiona una cooperativa durant el curs escolar, elabora i ven uns productes artesanals i els beneficis es destinen a una entitat social de la comarca. 

BIZ

El Servei d'Emprenedoria ha participat activament a l'esdeveniment oferint sessions d'orientació i assessorament personalitzat per a la creació i consolidació d'empreses, i assistint a conferències vinculades al món empresarial.

El Servei d'Emprenedoria us desitja un Bon Estiu!

Bon estiu

El nostre horari d'estiu és de dilluns a divendres de 8.30h a 14.30h.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa