Anar a la plana de números del butlletí

juny 2018
InfoEmprenedoria Maresme
JUNY

Edifici Xifre

L’Ajuntament d’Arenys de Mar signa un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme pel Servei Itinerant de prestació d’assistència tècnica i atenció a persones emprenedores i empreses del municipi.

Fi del cueme 2018 2

El passat 18 de maig, els alumnes de l’escola Sant Pau, de Sant Pol de Mar, van finalitzar el seu programa CuEmE en posar a la venda els productes creats per ells mateixos en les seves cooperatives.

Cloenda Joves per emprendre 2018

El dimarts 5 de juny, i com a cloenda de la convocatòria 2018, es van presentar alguns projectes de negoci tutorats pel Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme.

Formacio juny 2018

El Consell Comarcal del Maresme proposa, per aquest mes de juny, interessants activitats formatives adreçades a empreses i emprenedors.

Escola de Cinema de Mataro

L’Albert es dedica a l’ensenyament i a la producció d’audiovisuals i arts escèniques sota les marques Escola de Cinema de Mataró —de la que n’és l’impulsor—, Grupo All Media i Escena Teatre.

Per engegar el projecte, va incorporar-se al Programa d’Emprenedors de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme.

Ara que l’ECM ja és una realitat, ha tornat per seguir assessorant-se i poder anar creixent.

SERVEI D'EMPRENEDORIA DEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME                        

Telèfon: 936 931 450

Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

Vull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa