21.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Tallers i xerrades de Mobilitat Internacional per a jovesTallers i xerrades de Mobilitat Internacional per a joves
Enllaços
Tallers i xerrades de Mobilitat Internacional per a joves

Els tallers de mobilitat internacional són xerrades temàtiques, d'una hora i mitja o dues de durada, en què podràs fer-te una idea global i genèrica sobre un tema o aspecte concret de la mobilitat internacional. Les formacions et permetran aprofundir i treballar sobre el tema desenvolupat. Són gratuïts però t'has d'inscriure prèviament.

Xerrada informativa sobre el projecte TLN Mobilicat


El proper 13 de novembre a les 10h es realitzarà una xerrada informativa al Centre Cívic Cabot i Barba (pl de Miquel Biada, 5 Mataró) en la qual Probens, Nexes, Fundació Catalunya Voluntària i Fundació Bcn FP ens presentaran els seus projectes.


Inscripcions i més informació:

Xerrada TLN

Xerrada TLN

Fitxer: cartell_xerrada_TLN_baixa_ressolucio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 430,23 kB

Si t'interessa conèixer algun tema concret de mobilitat, ens ho pots fer arribar a mobilitatjove@ccmaresme.cat i mirarem com hi podem donar resposta.

 
Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12