Buscadorjove Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Assessoria Presencial en Mobilitat Internacional joveAssessoria Presencial en Mobilitat Internacional jove

Tens cinc punts d'assessorament personalitzat on l'assessora del Servei, t'atendrā i orientarā sobre el projecte de mobilitat que pot encaixar amb el teu perfil i interessos.

  • Assessoria presencial a El Masnou: primer dilluns de cada mes de 16:30 a 20:30, al PIJ de Ca n'Humet (c. Fontanills, 77-79). 
  • Asessoria presencial a Malgrat de Mar: segon dijous de cada mes de 16 a 20h al Centre Cívic de Malgrat de Mar (c. Segre, 1).
  • Assessoria presencial de Matarķ: dimarts de 17 a 20h i divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h a l'Oficina Jove del Maresme (Pl. Miquel Biada, 5).
  • Assessoria presencial a Pineda de Mar: primer i tercer dijous de cada mes de 16 a 20h al Centre de recursos per a joves de Can Jalpí (c. Sant Joan, 1-3, 1a planta). 
  • Assessoria presencials de Vilassar de Mar: dimecres de 16 a 20 a Can Jorba (c. Sta. Eulālia, 140).

Per assistir a l'assessoria presencial has de demanar dia i hora prčviament. Pots contactar amb el PIJ del teu ajuntament o posar-te en contacte amb mobilitatjove@ccmaresme.cat.