18.11.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
Enllaços
Agenda
El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta l'exposició Create´n´Share 2013 i 2014

Mobilitat internacional jove del Maresme

Vilassar de Mar, municipi impulsor de l'actual Servei de Mobilitat Internacional Jove de Maresme, que coordina el Consell Comarcal, és el municipi triat per presentar l'exposició fotogràfica que recull l'experiència de l'intercanvi juvenil Create'n Share. L'exposició serà itinerant i visitarà els municipis que hi estiguin interessats.

La inauguració de l'exposició anirà acompanyada d'un balanç de la feina feta i de la presentació de la nova imatge del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. Aquest és un servei compartit per 19 municipis del Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Presidiran l'acte, l'Acalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer; la Consellera delegada de Joventut, Blanca Arbell; el Director General de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig; la Diputada delegada d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Mireia Solsona i el Regidor de Joventut de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Tàpies.

Han confirmat la seva assistència diferents regidors/es de Joventut, així com personal tècnic i joves implicats en el projecte.

Data: Dimecres, 22 d'octubre de 2014  -  7 h tarda
Lloc: Can Jorba (Carrer Santa Eulàlia, 140 de Vilassar de Mar
Informació publicada el 20 d'octubre de 2014
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12