19.09.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
SIADSIAD Maresme - Servei d'informació i atenció a les dones
Destaquem
visibilitza't, espai d'entrevistes a dones
rebre informació del siad
recomanem
pla d'igualtat de gènere al Maresme
llei igualtat
eines per a la prevenció de les violències masclistes amb joves
memòria del Siad maresme 2017
diagnosi entitats
guia d'escriptores del Maresme
guia d'entitats
Agenda
Presentació del llibre "Pedra sobre pedra. Dietari d'una mediadora intercultural"

portada llibre

El Consell Comarcal del Maresme acollirà demà la presentació del llibre: "Pedra sobre pedra. Dietari d'una mediadora intercultural" que recull tota una sèrie de relats explicats per la mediadora intercultural Badia Bouia i escrits per la pediatra i presidenta de l'Associació de Mediadors interculturals "vine amb mi". L'acte està organitzat conjuntament pel servei comarcal de Ciutadania i Immigració i pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (Siad) Maresme.

Els relats ens transmeten les vivències de 12 persones, majoritàriament dones, que han vingut del Marroc a la recerca d´una vida millor i que es troben sense recursos, sovint desemparades i.de vegades limitades en la seva llibertat per valors socioculturals propis de la seva comunitat. A través d´aquestes vivències, també ens apropem a l´experiència de la mediadora intercultural davant d´uns casos força complexes.

Tal i com expressa Voliana Edicions “alguns relats ens transporten a la infància i la joventut d´aquests homes i dones a l´entorn rural del Marroc, abans de passar l´estret. Gairebé els podem veure, ensofrats i pol•linitzats per les oliveres i per la pols dels camins, i en algun cas fins i tot podem percebre un rerefons de xafarderies en la proximitat d´una font”.

El Consell Comarcal considera que aquest llibre é molt valuós donat que fa referència a aspectes que s'han treballat a la Taula  de treball "dona d´origen estranger", impulsada conjuntament amb l´Ajuntament de Mataró.


L´acte tindrà lloc el 4 de juny, a les 17:30h, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.
Hi participaran les autores Anna Cabot i Badia Buya i l´editor Jordi Solé Camardons de l´Editorial Voliana.
L´aforament és limitat i per aquest motiu us demanem que confirmeu prèviament l´assistència al correu electrònic siad@ccmaresme.cat.


Imatge inexistent

Data: Dijous, 4 de juny de 2015  -  2/4 de 6 tarda
Informació publicada el 18 de maig de 2015
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12