Consel Comarcal del Maresme
A les 17:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme

ORDRE DEL DIA

0. Aprovaciķ, si s’escau, de l'esborrany de l'Acta de la sessiķ ordināria del Consell d’Alcaldes de 29 de setembre de 2015.

1. Informaciķ de la futura gerčncia del Consell Comarcal del Maresme.

2. Presentaciķ del Pressupost de la Corporaciķ corresponent a l’anualitat 2016, que incorpora la plantilla orgānica i la refosa actualitzada de la relaciķ de llocs de treball de la corporaciķ.

3. Presentaciķ de la Llei 19/2014 (de 29 desembre) de transparčncia, d’accés a la informaciķ pública i bon govern, a cārrec del secretari de Cooperaciķ i coordinaciķ de les Administracions locals del Departament de Governaciķ.

4. Informaciķ sobre la creaciķ de la Comissiķ per a la preservaciķ i gestiķ del litoral i informaciķ de les gestions fetes amb les administracions competents.

5. Presentaciķ del projecte “borsa comarcal de personal”, a cārrec de la Sra. Annabel Moreno Nogué, Consellera Delegada de l’Ārea de Serveis als Municipis i Planificaciķ del Consell Comarcal del Maresme.

6. Presentaciķ del nou contracte per a la gestiķ del “Servei de recollida de residus municipals”, a cārrec del conseller delegat de l’Ārea de Medi Ambient Sr. Josep Triadķ i Bergés.

7. Presentaciķ dels serveis mancomunats que ofereix l’Associaciķ Catalana de Municipis.

Informaciķ publicada el 17 de desembre de 2015