SIAD Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Benestar SocialBenestar SocialCCM - Benestar Social - Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD)Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD)CCM - Benestar Social - Servei d'informaciķ i atenciķ a les dones (SIAD) - Informacions SIADInformacions SIAD

El passat divendres dia 11 de marį, el SIAD Maresme i el SIE Matarķ-Maresme van organitzar conjuntament una jornada de formaciķ dirigida a professionals de la comarca que treballen amb dones i menors, a la sala de plens del Consell Comarcal del Maresme. La jornada estava dedicada a tractar les últimes reformes legals en matčria de dones i menors amb la finalitat d'actualitzar la informaciķ de professionals en aquests dos āmbits i resoldre dubtes i inquietuds.

La jornada va estar presentada per la sra. Mōnica Palacin, vice-presidenta del Consell Comarcal del Maresme i va anar a cārrec de la sra. Leonor Valenciā Nuņez, directora i advocada del SIE Matarķ-Maresme i de la sra. Jennifer Ālvarez Ruiz advoacada del SIAD Maresme.

L'acte va constar de dues parts, una terōrica on es va presentar els canvis les novetats legalos i una part prāctica en al que es van estudair casos concrets. Hi van assistir una quarentena de professionals de diferents serveis de la comarca i fora de la comarca.

Informaciķ publicada el 14 de marį de 2016