20.04.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

logo Maresme Centre de Negocis

Espai d'allotjament d'emprenedors, autònoms i petits empresaris del Maresme

ASSESSORA'T
Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍNota de Premsa
Victor Küppers i Alfons Cornella, estrelles del IV Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme

Fòrum Joves Emprenedors del Maresme

L'edició 2017 del Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme que organitza el Consell Comarcal tindrà lloc el divendres 17 de febrer. A partir de les 9:00h, el Teatre Monunmental de Mataró acollirà diferents conferències, entrevistes i exposicions que acostaran l'esperit emprenedor als joves adolescents de la comarca. En aquesta quarta edició, han confirmat la seva assistència el conferenciant i formador Victor Küppers i el reconegut consultor d'innovació empresarial Alfons Cornella.

El programa, que es tancarà els propers dies, el completaran representacions teatrals i experiències de joves que han complert el somni de muntar el seu propi negoci.

Ja fa 4 anys que el Consell Comarcal organitza aquest esdeveniment, adreçat especialment als joves estudiants del Maresme, amb l'objectiu de motivar-los per desenvolupar les seves aptituds emprenedores en un moment en què es plantegen el trànsit del món educatiu al món laboral. El Fòrum complementa les accions que el Consell Comarcal fa al llarg de l'any d'acostament del món emprenedor als joves que estudien cicles formatius o batxillerat. A petició dels centres docents, el professionals del servei d'emprenedoria comarcal ofereixen tallers a les aules que són seguits cada any per més de 4.000 alumnes.

Per assistir al Fòrum de Joves Emprenedors del Maresme, que compta amb el suport econòmic del programa de la Generalitat "Catalunya Emprèn" i de la Diputació de Barcelona,  cal inscripció prèvia.

ATENCIÓ!!!

Inscripcions tancades per manca de places disponibles!!!

Informació publicada el 24 de gener de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12