22.06.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaMedi AmbientEntorn urbÓ i medi natural
El Consell Comarcal organitza una jornada per definir actuacions de protecciˇ dels boscos del Maresme davant els efectes del canvi climÓtic

Jornada tecnica: canvi climÓtic i boscos al Maresme

dia i lloc  inscripcions

En els darrers mesos s'han fet evidents els efectes del canvi climÓtic sobre els boscos del Maresme. Un miler d'hectÓrees de pi pinyer s'han vist afectades per les plagues i es calcula que la meitat no podran sobreviure. De fet, ja s'estÓ treballant per treure els arbres molt afectats i preservar els alzinars. Aquesta feina, que ha d'acabar a finals de febrer, Ús important per prevenir, a le'stiu, la rÓpida expansiˇ de possibles incendis forestals. El Consell Comarcal considera que la situaciˇ es preocupant i que cal establir polÝtiques consensuades de gestiˇ forestal que ajudin a restablir l'ecosistema en el Maresme, una comarca on la zona boscosa ocupa el 65% del territori.

Aquest Ús el principal objectiu de la jornada que se celebrarÓ el 10 de marš. Prestigiosos ponents de diferents Ómbits explicaran com el canvi climÓtic estÓ afectant i continuarÓ canviant el paisatge i quines mesures caldria emprendre per mitigar els seus efectes.

Podeu accedir al programa CLICANT AQU═

Informaciˇ publicada el 10 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
EL TEMPS
NORMATIVA
REGLAMENT
EficiŔncia energŔtica
contaminaciˇ ac˙stica
control ambiental
educaciˇ ambiental
el cicle de l'aigua
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Matarˇ - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12