28.04.2017Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

logo Maresme Centre de Negocis

Espai d'allotjament d'emprenedors, autònoms i petits empresaris del Maresme

ASSESSORA'T
Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

ANUNCIA'T
Ets un emprenedor? Un petit empresari? vols compartir, oferir, demanar? aquest és el teu espai.Nota de Premsa
"Joves per emprendre" ajuda 15 maresmencs a fer el seu pla d'empresa

cloenda joves per emprendre

Avui ha finalitzat la primera edició de "Joves per emprendre", un programa liderat pel Consell Comarcal del Maresme i impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona en el marc de la Garantia Juvenil. Es basa en l'acompanyament de persones menors de 30 anys en la definició i posada en marxa del seu propi negoci. El president del Consell Comarcal, Miquel Àngel Martínez, ha escoltat els projectes d'empresa que han treballat els i les joves participants  i els ha desitjat sort en el nou camí laboral.

"Joves per emprendre" és un projecte orientat als joves menors de 30 anys  per formar-los i assessorar-los en el seu projecte empresarial i l´eventual creació de la seva pròpia empresa. El programa és gratuït per als seus beneficiaris.

Contempla dues fases: una de formació grupal i individual en àrees de coneixement que permetin a l´alumne avançar en la definició del model de negoci i una altra de mentoring i acompanyament.

Els 15 joves maresmencs que han participat en aquesta edició del programa han aprofitat la formació i avui han presentat el seu pla d'empresa: muntatges audiovisuals, gestió d'esdeveniments corporatius, mediació artística, entrenadors personals, comerç i espai lúdic per a adults... són alguns dels negocis d'aquests joves emprenadors. Uns acaben de crear la seva empresa i altres confien en fer-ho aviat.

El president del CCM, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, els ha encoratjat a no defallir davant les dificultats que es plantegen en el dia a dia i en estar "amatents a les necessitats de la gent. L'esperit emprenedor requereix inquietuds, voluntat de superació, curiositat i mirar molt de prop la societat per detectar les seves necessitats i saber com donar-hi resposta".

Tant el Consell Comarcal com la Cambra de Comerç han fet una valoració molt positiva del programa i es plantegen donar-hi continuïtat amb la programació d'una nova edició de Joves per emprendre.

Informació publicada el 24 de febrer de 2017
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12