20.04.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
Enllaços
Nota de Premsa
Podeu consultar les dades anuals del nostre Servei de Mobilitat Jove del Maresme pel 2016

Us deixem al vostre abast les dades del Servei d'aquest darrer any, on podeu conèixer quines activitats s'han portat a terme, els usuaris que hi han participat i amb quina cobertura comarcal i sociodemogràfica.

Informe del Servei 2016

Informe del Servei 2016

Fitxer: Informe_anual_2016_Servei_de_Mobilitat_Internacional_Jove_del_Maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 28
Mida: 3,69 MB

Es el moment de fer un recull de tot el què s'ha fet en l'últim any i valorar el funcionament del Servei de Mobilitat Jove del Maresme en base als resultats que en podem conèixer.

Aquest Servei complex, perquè està co-gestionat per 23 ajuntaments, ha tancat l'any amb un augment del nombre d'assessories, i els punts d'informació dels què disposa. També hem registrat una major reactivitat a les xarxes socials a través de l'increment del nombre de seguidors al nostre Facebook i dels subscriptors al butlletí

Tanmateix, us convidem a anar seguint les actualitats i a posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu propostes per fomentar la mobilitat interncional entre els i les joves del Maresme.

Podeu consultar quines han estat les principals activitats durant l'any, i les nostres línies d'acció pel futur més pròxim, descrites en detall en aquest informe:


Informació publicada el 8 de març de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsDesprés de l'ESObanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjove
Anteriors SegüentsMaresme Capacitabanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12