SIAD Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Benestar SocialBenestar SocialCCM - Benestar Social - Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD)Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD)CCM - Benestar Social - Servei d'informació i atenció a les dones (SIAD) - Emília Illamola GanduxéEmília Illamola Ganduxé
dones escriptores
EMÍLIA ILLAMOLA GANDUXE
biografia

Nascuda a Argentona on viu actualment. És novel•lista i poeta. Ha estat vinculada laboralment al món del llibre des del 1974, primer a la botiga de llibres Cap Gros, i el 1975, com a cofundadora de la llibreria Robafaves, de la qual es va desvincular el 2011. Des de llavors, es dedica a escriure i a participar en activitats literàries com en alguns programes de ràdio.

S’ha dit que la seva escriptura és delicada, preciosista, quasi impressionista i amb una important presència de la natura.

bibliografia
  • Fraccions, (Viena Editorial, 2012)Joc de llunes, (Nova Casa Editorial, 2014)
  • Una certa onada, (Quorum llibres, 2015)
  • Másallá del cieloazul, (Nova Casa Editorial, 2016)
  • Encara hi ha papallones al jardí (Quorum llibres, 2017)

extracte d'un llibre

Fraccions

“I voldria tornar fins als prats verds plens de flors grogues, encerclats per alzines centenàries vives. Amb aquell silenci aclaparador, i la llum menys blava i més brillant. I sentir com les arrels em volen xuclar, la pressió de la línia de muntanyes que a l’horitzó atura el silenci, dins dels límits de la vall, creant un univers únic. I després, obrir la porta de casa. Respirar fondo. I reconèixer aquest aire tancat”.

contacte
telèfoncorreu electrònicweb
eillamola@yahoo.es

http://www.novacasaeditorial.com/ca/autors/emilia-illamola-ganduxe-2/

https://www.facebook.com/people/Emilia-Illamola-Ganduxe/100006684198522

http://www.ccmaresme.cat/document.php?id=12332