SIAD Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Benestar SocialBenestar SocialCCM - Benestar Social - Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD)Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD)CCM - Benestar Social - Servei d'informaciˇ i atenciˇ a les dones (SIAD) - Carmina Serra i BoschCarmina Serra i Bosch
dones escriptores
CARMINA SERRA I BOSCH
biografia

Nascuda l’any 1969 a Sabadell. Actualment, viu a Malgrat de Mar. TÚ estudis universitaris en pedagogia i treballa en la direcciˇ d’empresa. Des que li van diagnosticar cÓncer amb pron˛stic de molt greu i que va superar, es va dedicar a escriure. El primer llibre que ha publicat narra la seva pr˛piaexperiŔncia, una historia real, la protagonista decideix emprendre una llarga aventura de sanaciˇ, que la portarÓ a la selva amaz˛nica  (Per˙), amb els natius de la comunitat Xipiva.

bibliografia
  • “Desperta’t a la vida” CatalÓ. 1¬  Ediciˇ setembre del 2016, 2¬  Ediciˇ, gener del 2017
  • “Despierta a la vida” Versiˇ castellÓ. 1¬  Ediciˇ, abril del 2017

extracte d'un llibre

╔s senzillament la hist˛ria d’un viatge personal que comenša de forma inesperada amb un diagn˛stic mŔdic i que acaba en un crit d’esperanša.  Un viatge personal a travÚs de la meva malaltia i, en definitiva, Ús tambÚ una hist˛ria d’amor a la vida en la que he volgut dir d’alguna manera que “nÚixer no Ús mateix que estar viu”. 

contacte
telŔfoncorreu electr˛nicweb
630960945

Scribo editorial

info@scriboeditorial.com 666479274


https://www.facebook.com/carmina.serrabosch?fref=ts