16.01.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

logo Maresme Centre de Negocis

Espai d'allotjament d'emprenedors, autònoms i petits empresaris del Maresme

ASSESSORA'T
Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍFinançament
ico

ICO empreses i emprenedors 2017

Financiació orientada a autònoms i empreses que realitzen inversions productives en el territorio nacional i/o necessiten  cobrir les seves necessitats de liquidesa. També poden sol·licitar financiació particulars i comunitats de propietaris per a rehabilitació de vivenda. 

Per a més informació CLIQUEU AQUÍ

ICO crèdit comercial 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que vulguin obtener liquidesa mitjançant l’anticip de l’import de les factures procedents de la seva activitat comercial dins del territori nacional o cobrir previs de producció i elaboració dels béns objectes de venda a Espanya (fins el 15 de desembre de 2017).

Per a més informació CLIQUEU AQUÍ

ICO internacional 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses espanyoles o mixtes (com a mínim amb un 30% de capital espanyol) que realitzin inversions productives fora del territori nacional i/o vulguin cobrir les seves necessitats de liquidesa (fins el 31 de desembre de 2019)

Per a més informació CLIQUEU AQUÍ

ICO exportadors 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que vulguin obtenir liquidesa mitjançant bestreta de l’import de les factures procedents de la seva activitat exportadora o cobrir els costos previs de producció i elaboració dels béns objecte de l’exportació (fins el 15 de desembre de 2017).

Per a més infomració CLIQUEU AQUÍ

verkami

Verkami és una plataforma de crowfunding. Un punt de trobade entre persones amb idees, projectes interessants i usuaris amb ganes d'ajudar. Només els projectes que en un termini de 40 dies arriben al 100% de les seves necessitats de finançament reben els diners aportats pels usuaris.

Podeu trobar més informació CLICANT AQUÍ

goteo.org

goteo.org és una plataforma de crowfunding cívic i de col·laboració al voltant d'iniciatives ciutadanes, projectes socials, culturals, tecnològics i educatius.

Per a més informació CLIQUEU AQUÍ

icf.cat

icf.cat (INSTITUT CATALÀ DE FINANCES) és una entitat financera pública de la Generalitat de Catalunya. La seva missió és impulsar i facilitar al teixit empresarial català l’accés al finançament. És un complement del sector financer privat per tal de contribuir al creixement de l’economia catalana.

Podeu trobar més informació CLICANT AQUÍ

business angels

Business Angels Networks Catalunya (BANC) és una institució privada  que posa en contacte inversors privats (business angels) i emprenedors/es que busquen finançament per al desenvolupament dels seus projectes empresarials.

Podeu trobar més informació CLICANT AQUÍ

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12