25.06.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

T'ajudem

Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ


Nota de Premsa
Àmplia oferta formativa a la XIV Setmana de l'emprenedoria del Maresme

setmana de l'emprenedoria

La Setmana d'emprenedoria al Maresme ja té data i programa. El Consell Comarcal ofereix del 26 al 30 de juny un conjunt de píndoles formatives per ajudar petites empreses, emprenedors i persones autònomes a actualitzar coneixements laborals i millorar la seva competitivitat professional. L'assistència és gratuïta, però cal inscripció prèvia que s'ha de fer emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍ

La Setmana d'emprenedoria, que arriba a la seva catorzena edició, ofereix durant 5 dies tallers, seminaris i cursos que faciliten eines útils als assistents en tot allò relacionat amb l'empresa. A més, afavoreix l'ampliació de contactes professionals generadors de negoci.

Del 26 al 30 de juny es realitzaran cursos sobre les claus d'èxit dels negocis, els valors que els enforteixen i els fan més competitius, les formes de promoció més útils, les cooperatives... i altres temàtiques que ajuden a enfortir les habilitats i competències professionals.

Tots els tallers estan impartits per professionals en la matèria a tractar i estan vinculats a l'àmbit de l'empresa. És una bona oportunitat per reciclar coneixements, intercanviar experiències i cercar noves línies d'ampliació de negoci. La cloenda es realitzarà el divendres amb una jornada de Networking que consistirà en una trobada amb emprenedors i professionals interessats en interaccionar amb altres empreses per aconseguir col·laboracions i contactes.

PROGRAMA:

setmana de l'emprenedoria

Podeu veure informació de les formadores i formadors en AQUEST ENLLAÇ

Informació publicada el 15 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12