18.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
Maresme Servei d'EmprenedoriaMaresme Servei d'Emprenedoria

logo Maresme Centre de Negocis

Espai d'allotjament d'emprenedors, autònoms i petits empresaris del Maresme

ASSESSORA'T
Envieu-nos la vostra petició emplenant el formulari que trobareu CLICANT AQUÍCCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Exportem el sector alimentari a AlemanyaExportem el sector alimentari a Alemanya
Exportem el sector alimentari a Alemanya
Aquest 2017 estem donant suport a les empreses alimentàries del Maresme per obrir-se al mercat alemany. Aquest país ofereix grans oportunitats comercials en el sector alimentari donat que és un mercat molt obert a les noves influències culturals i gastronòmiques.

L'obertura a nous mercats és tot un repte, però també una gran oportunitat, sobretot si s'ha comptat amb un bon assessorament i s'ha dissenyat correctament el projecte d'expansió comercial. Aquests aspectes són els que centren el projecte que posa en marxa el Consell Comarcal. Les empreses tenen, durant 6 mesos, un acompanyament professional individualitzat que els ajuda a redimensionar el negoci, conèixer els requeriments del nou mercat i, si és el cas, reformular el producte.

L'experiència inciada el 2016 amb l'obertura al mercat francès de 20 empreses maresmenques va assolir uns resultats força satisfactoris. A l'edició d'aquest any, el mercat que es treballa és l'alemany.

Al tractar-se d'un projecte subvencionat al 100% no té cap cost per a les empreses participants que durant 6 mesos estan tutelades per:

  • Dimensionar internacionalment el negoci
  • Mestratge en el disseny del Programa de Promoció Internacional (PPI)
  • Formació en internacionalització perquè puguin iniciar-se i continuar el seu camí exportador
  • Agenda Comercial a la Fira alimentària Anuga 2017 d'Alemanya.

Si voleu més informació, podeu contactar amb el Servei d'emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme:
Telèfon: 93 693 14 50
Correu electrònic: emprenedoria@ccmaresme.cat

 
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12