Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promoció EconòmicaPromoció EconòmicaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - AgendaAgendaCCM - Promoció Econòmica - Maresme servei d'emprenedoria - Agenda - 09-11-201709-11-2017

networking

El Consell Comarcal organitza un Networking del sector alimentari del Maresme i convida productors, elaboradors, distribuidors, restauradors i altres professionals del ram a participar-hi. Amb aquesta iniciativa es vol reforçar l'aposta de la comarca amb la filosofia km0 i la defensa del producte de proximitat.

la trobada es farà al Club Nàutic El Balís el proper 9 de novembre. Les persones interessades han d'emplenar la inscripció que es troba CLICANT AQUÍ. El networking serà dirigit per professionals de la Cambra de Comerç de Barcelona.

El sector alimentari és un dels grans potencials del Maresme per la varietat, la qualitat i, en els darrers anys també per la innovació. Des del Consell Comarcal del Maresme es dona suport al sector a través del projecte Productes de la Terra Maresme i del Servei d'emprenedoria. En aquest sentit, s'ha facilitat formació a productors i elaboradors; se'ls ha acompanyat a Fires i Mercats per ajudar-los a donar a conèixer els seus productes; s'han obert línies de suport a la internacionalització i s'estan intentant enfortir canals de distribució locals que facilitin l'accés del consumidor al producte de proximitat. 


PROGRAMA DEL NETWORKING:

11:00h Recepció dels participants
11:15h Obertura de la sessió i funcionament
11:30h Presentació de productes
12:30h Entrevistes individuals
13:30h Refrigeri
14:00h Cloenda de l´acte

La jornada estarà moderada per la Cambra de Comerç de Barcelona

Data: Dijous, 9 de novembre de 2017  -  11 h matí
Lloc: Sala del Club Nàutic El Balís
Adreça: Km 651.5 de la N-II, 08392 Sant Andreu de Llavaneres, Barcelona
Durada: D'11:00 a 1400h
Ho organitza: Consell Comarcal del Maresme amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona
Informació publicada el 26 d'octubre de 2017