13.12.2018Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaPromoció Econòmica
El 35% dels participants en el projecte "Creant oportunitats per a les persones amb diversitat funcional" ja tenen contracte laboral

creant oportunitats

Ahir es va fer la cloenda de "Creant oportunitats per a les persones amb diversitat funcional", un projecte que, mitjançant el treball en xarxa d'administració i entitats, ha promogut la inserció laboral de maresmencs i maresmenques amb diversitat funcional. Hi han participat 51 persones, 18 de les quals ja tenen feina.

Aquest projecte, cofinançat per l'Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona, ha comptat també amb la participació activa del Consell Comarcal del Maresme, la Fundació Privada del Maresme, la Fundació privada ECOM i l'Associació Centre de Formació i Prevenció.

La participació del Consell Comarcal ha permès la incorporació en aquest programa d'usuaris i usuàries de l'Oficina Tècnica Laboral (OTL), únic dispositiu d'inserció laboral del Maresme especialitzat en salut mental. 

De les 51 persones que han participat en el projecte Creant Oportunitats, 10 han estat derivades per l'OTL Maresme (5 homes i 5 dones). D'aquestes 4 han aconseguit un contracte laboral com a auxiliar de cuina, mosso de magatzem, auxiliar adminitrativa i recepcionista; 3 han pogut fer pràctiques de 100 hores; 5 han participat en diferents accions grupals i el 100% han tingut accions individualitzades per millorar la seva ocupabilitat.

Les persones paticipants són veïnes de Vilassar de Mar (2), Mataró (2), Cabrera de Mar (1), Premià de Mar (3) i El Masnou (2). 

Informació publicada el 14 de desembre de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
vols treballar?
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12