Consel Comarcal del Maresme

creant oportunitats

Ahir es va fer la cloenda de "Creant oportunitats per a les persones amb diversitat funcional", un projecte que, mitjanšant el treball en xarxa d'administraciˇ i entitats, ha promogut la inserciˇ laboral de maresmencs i maresmenques amb diversitat funcional. Hi han participat 51 persones, 18 de les quals ja tenen feina.

Aquest projecte, cofinanšat per l'Ajuntament de Matarˇ i la Diputaciˇ de Barcelona, ha comptat tambÚ amb la participaciˇ activa del Consell Comarcal del Maresme, la Fundaciˇ Privada del Maresme, la Fundaciˇ privada ECOM i l'Associaciˇ Centre de Formaciˇ i Prevenciˇ.

La participaciˇ del Consell Comarcal ha permŔs la incorporaciˇ en aquest programa d'usuaris i usuÓries de l'Oficina TŔcnica Laboral (OTL), ˙nic dispositiu d'inserciˇ laboral del Maresme especialitzat en salut mental. 

De les 51 persones que han participat en el projecte Creant Oportunitats, 10 han estat derivades per l'OTL Maresme (5 homes i 5 dones). D'aquestes 4 han aconseguit un contracte laboral com a auxiliar de cuina, mosso de magatzem, auxiliar adminitrativa i recepcionista; 3 han pogut fer prÓctiques de 100 hores; 5 han participat en diferents accions grupals i el 100% han tingut accions individualitzades per millorar la seva ocupabilitat.

Les persones paticipants sˇn ve´nes de Vilassar de Mar (2), Matarˇ (2), Cabrera de Mar (1), PremiÓ de Mar (3) i El Masnou (2). 

Informaciˇ publicada el 14 de desembre de 2017