17.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Edició, cultura i lleurePromoció EconòmicaServei de l'Observatori de Desenvolupament Local

edició, cultura i lleure

Per últim, el subsector de l'Edició, Cultura i Lleure, que ja hem vist que fou el tercer quant a volum de contractes generats al llarg de l´any 2016, hi van destacar aquells formalitzats per la secció de les Activitats esportives, recreatives i d'entreteniment (33,59%) i per la d'Altres activitats de serveis personals (29,25%) que és com un calaix de sastre en què s'hi inclouen les activitats de rentatge i neteja en sec de peces tèxtils i de pell, perruqueria i altres tractaments de bellesa, i pompes fúnebres i activitats que s'hi relacionen. En la secció de l´Edició fou on el pes de la contractació indefinida fou major, amb un 48,08%, seguida per la de les Activitats de biblioteques, arxius, museus i altres activitats culturals amb un pes del 43,33%. On aquest pes fou menor va ser en les Activitats de cinematografia, de vídeo i de programes de televisió; activitats d´enregistrament de so i edició musical amb un 4,56

En aquest sector es van crear contractes per una multitud d’ocupacions, 187 concretament, i ben diverses. Aquella amb més contractes fou la dels Monitors d’activitats recreatives i d’entreteniment amb 2.128, el 18,61% del total del subsector, en què només el 7,7% dels contractes van ser de caràcter indefinit. Menor va ser-ho en l’ocupació dels Peons de les indústries manufactureres que només l’1,6% de 1.661 contractes van ser indefinits.

Només una ocupació va assolir el 50% de contracte indefinits d’entre aquells amb 10 contractes o més. Va ser la dels Programadors informàtics amb un 60%. La va seguir amb un 49,5% de pes dels indefinits la dels altres empleats administratius sense tasques d’atenció al públic ncaa, la dels directors i gerents d’empreses d’activitats recreatives, culturals i esportives amb un 46,7% i la dels analistes, programadors i dissenyadors de webs i de multimèdia amb un 46,2%.

contractes edició, cultura i lleure

contractes edició, cultura i lleure

Fitxer: 21_EDICIO_CULTURA_LLEURE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 105,33 kB

tornar a l´índex

 
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
polígons industrials Maresme
Guia per exportar
Bones pràctiques en aliances empresarials
Eines per fer negocis
oferta de formació
garantia juvenil
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12