Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

f˛rum de joves emprenedors del maresme

Ja hi ha data. L'ediciˇ 2018 del F˛rum de Joves Emprenedors es farÓ el divendres 23 de febrer, de 9:30h a 12:45h, al Teatre Monumental de Matarˇ i, en aquesta ocasiˇ, l'eix central de les conferŔncies seran les xarxes socials. AtŔs l'interŔs que, any rera any, aquest esdeveniment desperta en els centres d'educaciˇ secundÓria, ja s'han activat les inscripcions.

La inscripciˇ per als centres docents es pot fer emplenant AQUEST FORMULARI.
Les persones que hi vulguin assistir a tÝtol particular ho poden fer prŔvia inscripciˇ en AQUEST FORMULARI

En aquesta cinquena ediciˇ del F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme el tema central serÓ el de les xarxes socials. Encara no estÓ acabat el programa per˛ estÓ confirmada l'assistŔncia de Txell Costa docent universitÓria de mÓrqueting i comunicaciˇ i reconeguda conferenciant que sempre aporta una visiˇ inspiradora i motivadora. TambÚ intervindrÓ el Doctor en filosofia, escriptor i docent Enric Puig que donarÓ un punt de vista diferent de les xarxes i s'estÓ acabant de tancar agenda amb diferents “influencers” del moment.

Com ja Ús habitual, tres joves maresmencs explicaran la seva aventura emprenedora i acabarÓ la sessiˇ amb una activitat colĚlectiva de team Building per millorar la cohesiˇ, autoestima i motivaciˇ.

El F˛rum de Joves Emprenedors Ús una iniciativa del Consell Comarcal que vol acostar l'emprenedoria als joves a partir d'experiŔncies properes.

Informaciˇ publicada el 25 de gener de 2018