Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

Teatre Monumental. F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme

"Els somnis tenen peatges i data de caducitat, per˛ confieu en el vostre somni". Aquestes paraules de Txell Costa resumeixen els missatges que el F˛rum de Joves Emprenedors ha fet arribar avui als 700 estudiants que han omplert el teatre Monumental. Des de diferents vessants, ponents i contertulians han remarcat la importÓncia en esforšar-se per aconseguir viure i treballar en all˛ que volem i fer-ho afrontant els reptes amb actitud positiva.

Txell costaTxell Costa, consultora de comunicaciˇ i mÓrqueting, ha encoratjat els joves a preguntar-se quŔ volen fer, a quŔ els agradaria dedicar-se, i ha pronosticat que en un futur molt proper desapareixeran moltes de les feines actuals que seran cobertes per robots, i quedaran nomÚs aquelles en quŔ les persones poden aportar valors humans. En aquest sentit, ha defensat una nova organitzaciˇ empresarial horitzontal en la qual tots els treballadors i treballadores enforteixen l'equip amb les seves habilitats, aptituds i valors. I un missatge molt clar als joves: "esteu canviant el mˇn i no en sou conscients. Aprofiteu per fer un mˇn millor" .

f˛rum de joves emprenedors del maresmeEl tema central d'aquesta cinquena ediciˇ del F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme ha estat el de les xarxes socials. En la tert˙lia entre el fil˛sof Enric Puig i l'influencer MariÓ Casals s'han posat sobre la taula dues visions ben diferents. Puig mantÚ que en la societat actual es pot viure perfectament sense smatphone i defensa que, tot i la presiˇ social, estÓ augmentat la tendŔncia a desconnectar-se de les xarxes. Per la seva banda, MariÓ Casals ha fet justament de les xarxes la seva forma de vida. En any i mig ha aconseguit 226.000 seguidors a instagram i aix˛ li ha obert les portes de moltes marques comercials. Tot i aix˛, Casals ha reconegut que s'ha de saber desconnectar el m˛bil i mantenir les relacions personals.

3 experiŔncies emprenedoresEls exemples d'emprenedoria jove maresmenca d'Ŕxit ha estat representada per Eventea, FCB Noticias i GalaBCN. Eventea Ús una empresa nascuda recentment que es dedica a l'organitzaciˇ de tot tipus d'esdeveniments. El seu punt fort Ús la mÓxima personalitzaciˇ dels actes que organitza. Com el seu nom indica FCB Noticias, centra els seus canals de comunicaciˇ en informacions del Barša i GalaBCN ha aconseguit quota de mercat amb unes botes exclusives.

El V F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme ha estat inaugurat pel President del Consell Comarcal del Maresme, Miquel └ngel MartÝnez i Camarasa, qui ha encoratjat els joves a no resignar-se i  a acostar-se a les administracions per informar-se dels recursos que tenen al seu abast per tirar endavant els seus projectes.miquel Óngel martÝnez i camarasa

I com la motivaciˇ Ús molt important en el mˇn de la emprenedoria, el F˛rum ha acabat amb un haka colĚlectiu

Informaciˇ publicada el 23 de febrer de 2018