Servei de l'Oficina d'Atenciˇ al Consumidor del Maresme Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la TerraProductes de la TerraCCM - Promociˇ Econ˛mica - Productes de la Terra - Nota de PremsaNota de Premsa

AlimentÓria 2018

5 empreses del sector agroalimentari del Maresme, amb l'acompanyament del Consell Comarcal, participen aquesta setmana a AlimentÓria, la fira d'alimentaciˇ, begudes i gastronomia lÝder a Espanya i clar referent internacional per al sector. 

Les cinc empreses que exposen els seus productes a AlimentÓria formen part de Productes de la Terra Maresme i han estat seleccionades d'entre les 17 empreses que van participar en el projecte d'Internacionalitzaciˇ del Sector Alimentari que va impulsar el Consell Comarcal, amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona, els anys 2016 i 2017. Aquest projecte va formar i va acompanyar les empreses agroalimentÓries del Maresme en el procÚs d'exportaciˇ al mercat francŔs (any 2016) i al mercat alemany (2017).

Amb la participaciˇ al Salˇ Internacional d'Alimentaciˇ, que se celebra a Barcelona del 16 al 19 d'abril,  es vol augmentar la visibilitat de les marques maresmenques a nivell internacional i incrementar les seves oportunitats de negoci.

Les 5 empreses de la comarca que comparteixen stand multiproducte sˇn:

  • Vermouth Cisa. Elaboraciˇ de vermut i licors (El Masnou)
  • La Cuina de la iaia. Elaboraciˇ de croquetes artesanes i gourmet (Argentona)
  • Radi i MolÝ S.L. Solucions alimentÓries en pols per a l'elaboraciˇ de postres i salses (PremiÓ de Mar)
  • Xips Ve de Gust. Elaboraciˇ de xips artesans de verdures (Arenys de Munt) 
  • Bioprasad. Eaboraciˇ de menjar ecol˛gic preparat (Pineda de Mar)
Informaciˇ publicada el 16 d'abril de 2018