19.02.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaLa Comarca
Presentació de la segona edició del Maridatge dels Sentits i del primer concurs internacional de perfumeria Mouillette d'Argent

maridatge dels sentits 2017

Flors, perfum i gastronomia es donen cita en el Maridatge dels Sentits que aquest any se celebrarà del 18 al 27 de maig. L'esdeveniment més sensitiu del Maresme incorpora en aquesta segona edició un concurs internacional de perfumeria que s'ha denominat "Mouillette d'Argent". Aquesta i altres novetats seran presentades en roda de premsa el proper dimarts 8 de maig a les 12:00h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme.

.A la presentació, que inclourà un tast d'olors a càrrec de la perfumista Irene Gisbert (Ainea Perfums) intenvindran el president del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez i Camarasa; l'alcalde de Teià, Andreu Bosch, i el president del Consorci de Promoció Turística Costa de Barcelona Maresme, Joaquim Arnó. També és preveu l'assistència del diputat delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert i del director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Barcelona, Josep Pena.

RODA DE PREMSA:

Dimarts 8 de maig de 2018

a les 12:00h

Sala de Plens del Consell Comarcal del Maresme

Informació publicada el 3 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
informació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Pla estratègic Maresme 2015
banner acord mobilitat
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12