01.04.2020Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
BuscadorjoveBuscadorjove
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Programa Referent d'Ocupació JuvenilPrograma Referent d'Ocupació JuvenilCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Programa Referent d'Ocupació Juvenil - Què és el Programa Referents d'Ocupació Juvenil?Què és el Programa Referents d'Ocupació Juvenil?
Enllaços
Què és el Programa Referents d'Ocupació Juvenil?

El Programa Referent d'Ocupació Juvenil és una iniciativa promoguda pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Ensenyament i la Direcció General de Joventut i està cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu. Té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional mitjançant el treball en xarxa i transversal entre els diferents dispositius que treballen amb persones joves, per tal d'oferir els recursos més convenients en funció de les casuístiques personals i/o socials de cadascú, mitjançant l'establiment d'unes unitats especialitzades en el territori.

A qui s'adreça?

  • A persones joves d'entre 16 i 29 anys residents a la comarca del Maresme, que necessitin suport, orientació i acompanyament per la continuïtat formativa i/o la transició al món laboral.

En què consisteix?

  • Atenció directa a joves: 

    - Disposaràs d'una atenció personalitzada per part de la Tècnica Referent d'Ocupació Juvenil per informar-te sobre l'oferta formativa existent, facilitant-ne les eines i recursos necessaris per la preparació i accés a la recerca activa de feina i/o altres interessos que puguin ser del teu interès.

    - Les accions d'informació, orientació i acompanyament podran constar d'una única sessió de caire informatiu o d'un procés més ampli format per diferents sessions en funció de la teva situació personal.

    - Les actuacions poden ser individuals o grupals depenent dels objectius que es vulguin assolir i dels continguts que siguin necessaris treballar (aproximació al context laboral, motivacions i interessos professionals, mercat de treball i ocupacions, informació sobre estudis, recerca de feina, etc).

Apunta-t'hi!

Si t'interessa, demana cita prèvia per rebre informació i assessorament individualitzat per part de la tècnica referent del programa omplint el següent formulari.

 
Anteriors Següentsbanner observatori politiques educatives dibabanner_acTICbanner_jovecatbanner_netvibes_buscadorjoveMaresme Capacita
Anteriors Següentsbanner_acreditatbanner_portal_ejoventut2010
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12