Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

Edifici Xifre

L’Ajuntament d’Arenys de Mar signa un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme pel Servei Itinerant de prestaciˇ d’assistŔncia tŔcnica i atenciˇ a persones emprenedores i empreses del municipi.

L’objectiu del conveni Ús respondre a la demanda de l’Ajuntament de realitzar tasques d’assessorament i suport en matŔria empresarial.

Des d’aquest mes de juny, els arenyencs i arenyenques que tinguin intenciˇ de crear la seva pr˛pia empresa, o que necessitin ajuda per consolidar el negoci, podran ser atesos en el mateix municipi pel Servei Itinerant d’Emprenedoria Comarcal. El conveni pretÚn acostar el servei als usuaris i evitar-los desplašaments. Tot i aixÝ, el Servei Comarcal d'Emprenedoria continuarÓ atenent els emprenedors, i prestant-los els mateixos serveis, a la seu de Matarˇ del Consell Comarcal del Maresme (Avinguda Jaume Recoder 85-87).

Arenys de Mar s’incorpora al programa desprÚs que s’hagi finalitzat el conveni amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, una colĚlaboraciˇ que, des de mitjans de desembre passat fins a primers de maig, va permetre posar a l’abast dels ve´ns i ve´nes aquestes mateixes prestacions.

El Servei Itinerant d’Emprenedoria es presta, de la mateixa manera, a Vilassar de Mar, els dijous, de 8:00 a 15:00 a Can Jorba. El mateix horari, per˛ en dimecres, regirÓ per a Arenys de Mar; i les activitats es desenvoluparan a l’Edifici XifrÚ d’aquesta poblaciˇ.

Informaciˇ publicada el 4 de juny de 2018