21.02.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaEl Consell
Miquel Àngel Martínez i Camarasa anuncia que renunciarà a la presidència del Consell Comarcal del Maresme

Lina Morales, Joaquim Arnó, Miquel Àngel Martínez, Montserrat Garrido, Jordi Mir, Josep Triadó, Odili Entíquez

El president del Consell Comarcal ha explicat avui en roda de premsa que ha decidit "donar un pas al costat" i renunciar a la presidència d'aquesta institució. Ho fa perquè "així m'ho ha demanat el meu partit" (PDCAT) i per "centrar-me a l'ajuntament de Sant Vicenç de Montalt". Martínez ha explicat que no deixarà l'alcaldia d'aquest municipi i que treballarà per destapar la "conxarxa que s'ha muntat contra la meva persona".

Miquel Àngel Martínez presideix el Consell Comarcal des de 2011. En el moment que formalitzi la renúncia a la presidència s'activarà el protocol successori. Inicialment i fins que el plenari procedeixi a la votació del nou president o presidenta, el Vicepresident 1er, Joaquim Arnó, assumirà les funcions de la presidència.

En la seva compareixença pública, el president del Consell Comarcal ha estat acompanyat pel Vicepresident 1er i conseller delegat de Serveis Generals, Joaquim Arnó; pels consellers delegats de Medi Ambient, Josep Triadó; de Benestar Social, Cultura, Consum i Salut Pública, Jordi Mir; de Serveis als Municipis, Odili Enríquez; per la portaveu del grup comarcal de CiU, Montserrat Garrido; i per la consellera Lina Morales.

Informació publicada el 4 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicació Consell Comarcal del Maresme
formació a la comarca. Maresme Capacita
Servei d'informació als municipis - Consell Comarcal del Maresme
agenda institucional
infromació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12