Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

tallers

Entre el 20 de setembre i el 15 de desembre de 2018, tindrÓ lloc la novena ediciˇ dels Tallers d’Emprenedoria del Maresme per a Joves Estudiants, encaminats a fomentar l’esperit emprenedor i l’autoocupaciˇ entre els alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius de qualsevol especialitat.

El Servei d’Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme, en colĚlaboraciˇ amb el Servei Comarcal de Joventut i amb la Diputaciˇ de Barcelona, posa a disposiciˇ de les escoles i instituts del Maresme, per novŔ any consecutiu, diversos tallers d’emprenedoria. 
Conscients de la crisi econ˛mica i de l’entorn canviant que s’estÓ vivint, es pretÚn sensibilitzar els joves en aquest sentit, aixÝ com en les noves oportunitats que suposa l’autoocupaciˇ com a sortida professional.
La passada ediciˇ, amb 143 tallers realitzats en una vintena de municipis, va proporcionar formaciˇ a 2.777 alumnes del Maresme.
Els cinc tallers proposats en aquesta ediciˇ tenen com a objectius generals motivar i fer conŔixer als estudiants les seves aptituds emprenedores i facilitar-los eines i recursos per a crear els seus propis negocis. 

Taller 1. Jo emprenedor. Es treballen les actituds i aptituds emprenedores.

Taller 2. Generaciˇ d'idees. Exercicis de creativitat i de generaciˇ de idees i com poden fer-se realitat.

Taller 3. Passes a seguir per crear una empresa. Visiˇ general dels requisits bÓsics.

Taller 4. Punts clau d'un projecte: MŔtode Canvas.

Taller 5. Les Xarxes Socials i les TIC. Fonts de recerca d’informaciˇ per a la creaciˇ d’una empresa.

Les activitats, que tenen una durada mitja de dues hores, es realitzaran dins les aules de les mateixes institucions escolars. Seran impartides per tŔcnics i professionals d’emprenedoria i, en tractar-se d’un projecte subvencionat per la Diputaciˇ de Barcelona, no tenen cap cost per a les escoles o instituts, els quals podran solĚlicitar d’1 a 5 tallers per grup.
Per realitzar la solĚlicitud cal complimentar el formulari del segŘent enllaš: 

 http://www.ccmaresme.cat/formulari.php?id=13582

 El termini d’inscripcions finalitza el 20 de setembre de 2018.

Informaciˇ publicada el 3 de setembre de 2018