Buscadorjove Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - JoventutJoventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventutServei comarcal de joventutCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Programa Referent d'Ocupaciˇ JuvenilPrograma Referent d'Ocupaciˇ JuvenilCCM - Joventut - Servei comarcal de joventut - Programa Referent d'Ocupaciˇ Juvenil - Nota de PremsaNota de Premsa
Mobilicat Ús un programa de la Garantia Juvenil que facilita als joves la realitzaciˇ de prÓctiques formatives a l'estranger amb l'objectiu de millorar les seves competŔncies personals i professionals. Aquest any els pa´sos de destinaciˇ sˇn: ItÓlia, Alemanya, Portugal, Regne Unit, Franša, Irlanda, Pol˛nia, BŔlgica, Dinamarca i Malta. El proper dimarts, 13 de novembre, es farÓ al Centre CÝvic Cabot i Barba de Matarˇ una xerrada explicant el programa i donant resposta a totes les qŘestions que puguin plantejar els joves del Maresme que hi estiguin interessats.

Aquest programa va adrešat a les persones que tinguin entre 18 i 30 anys, estiguin inscrites a la Garantia Juvenil, estiguin inscrites com a demandants d'ocupaciˇ al Servei d'Ocupaciˇ (SOC), tinguin estudis de grau mitjÓ o superior (tant si estan acabats com si s'han abandonat abans d'obtenir la titulaciˇ) i tinguin una experiŔncia laboral inferior a tres mesos en el seu Ómbit d'especialitzaciˇ.

A la xerrada, representants de les entitats Probens, Nexes, Fundaciˇ Catalunya VoluntÓria i Fundaciˇ BCN FP presentaran els seus projectes.

Xerrada TLN

Informaciˇ publicada el 7 de novembre de 2018