21.11.2019Consell Comarcal del Maresme - Tornar a portada  
 
 
 
 
Nota de PremsaEl Consell
22 persones s'incorporen a la plantilla del Consell Comarcal gràcies al programa Enfeina't

benvinguda a les persones contractades pel Consell Comarcal del Maresme en el programa Enfeina't

El Consell Comarcal del Maresme ha contractat avui 22 treballadores i treballadors en el marc del programa Enfeina't que promou el Servei d'Ocupació de Catalunya per fomentar la inserció laboral de persones que es troben en situació d'atur de llarga durada. Durant un any desenvoluparan la feina assignada en diferents departaments del Consell Comarcal, del Consorci de Turisme i de l'Arxiu Comarcal. 

Les 22 persones que s'han incorporat a la plantilla del Consell Comarcal són veíns i veïnes de diferents poblacions del Maresme i tenen entre 25 i 62 anys. L'element comú a tots ells és la seva situació d'atur de llarga durada donat que portaven més de 12 mesos inscrits al SOC com a demandants d'ocupació.

Per optar a aquestes places s'han revisat 349 currículums i s'han entrevistat 92 candidats.

En els propers 12 mesos treballaran en diferents projectes dels sectors de Medi ambient, energies i sostenibilitat; serveis a la comunitat; tecnologies de la comunicació i la informació i serveis de proximitat i atenció a les persosnes. A més, comptaran amb un acompanyament de reforç durant tot el període de contractació per tal de millorar la seva futura ocupabilitat.

El vicepresident 1er Joaquim Arnó, la gerent Anna Antoja, el director i les directores de les diferents àrees del Consell Comarcal han donat la benvinguda a les noves treballadores i treballadors. 

Informació publicada el 19 de febrer de 2019
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Comunicació Consell Comarcal del Maresme
formació a la comarca. Maresme Capacita
Servei d'informació als municipis - Consell Comarcal del Maresme
agenda institucional
infromació comarcal
Pla estratègic de desenvolupament econòmic del Maresme
Consell Comarcal del Maresme - Pl. Miquel Biada, 1 - 08301 Mataró - Tel. 93 741 16 16 - Fax 93 757 21 12