Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - AgendaAgendaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Agenda - 14-03-201914-03-2019

f˛rum de joves emprenedors del maresme 2019

El Teatre Monumental de Matarˇ tornarÓ a ser l'escenari del F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme que se celebrarÓ el proper dijous 14 de marš. Fidel al seu esperit de promoure la cultura emprenedora entre els i les estudiants de batxillerat i cicles formatius, la sisena ediciˇ del F˛rum de Joves Emprenedors del Maresme dedicarÓ la primera part de la jornada a la innovaciˇ i les habilitats creatives i a la segona arribarÓ el moment de conŔixer experiŔncies properes d'emprenedoria jove.

PROGRAMA:

9:30h Presentaciˇ i benvinguda a cÓrrec de Josep Triadˇ BergÚs, President del Consell Comarcal del Maresme i Pere Condom VilÓ, Director del Programa Catalunya EmprŔn de la Generalitat de Catalunya.

9:45h PonŔncia de Miquel └ngel Oliva, director de la Fundaciˇ per a la Creativaciˇ, que parlarÓ de la importÓncia de la creativitat i la innovaciˇ per a preparar els joves per afrontar els reptes del mˇn exponencial que vindrÓ.

10:25h Xerrada de Maria Batet, entrenedora d’habilitats creatives, que tractarÓ els valors d’emprendre mentre el seu equip interpreta l’espectacle “Embolica’t pel futur”.

11.00h Descans.

11:30h ConferŔncia de Marta Cot Cantˇ, esportista d’elit, que introduirÓ l’esport com una elecciˇ d’emprenedoria.

11:55h Descobreix el teu talent, experiŔncies del Maresme: 

  • Marc Gaixas (Matarˇ)
  • Laia Sondang (El Masnou)
  • MartÝ Artigas (Arenys de Mar)
  • Carolina Vicens (Pineda de Mar)

12:25h Actuaciˇ musical de Roger Palomer i Paul Klason, dos joves m˙sics maresmencs que ens captivaran amb la seva interpretaciˇ.

13.00h Cloenda.

Data: Dijous, 14 de marš de 2019  -  2/4 de 10 matÝ
Lloc: Teatre Monumental, Matarˇ
Informaciˇ publicada el 6 de marš de 2019