Maresme Servei d'Emprenedoria Consel Comarcal del Maresme
CCMCCM - Promociˇ Econ˛micaPromociˇ Econ˛micaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoriaMaresme servei d'emprenedoriaCCM - Promociˇ Econ˛mica - Maresme servei d'emprenedoria - Nota de PremsaNota de Premsa

El Servei d'Emprenedoria del Consell Comarcal del Maresme Ús Punt d'Atenciˇ a l'Emprenedor (PAE).

 Punt Atencio Emprenedors

El Punt d'Atenciˇ a l'Emprenedoria (PAE) s'encarrega de tramitar la constituciˇ de determinades formes jurÝdiques d'empresa: Societat Limitada, Societat Limitada Nova Empresa, Comunitat de BÚns o Empresari individual (aut˛nom).

L'objectiu d'aquest recurs Ús oferir major rapidesa a l'emprenedor - substitueix 22 trÓmits per un formulari - i evitar-li desplašaments, en realitzar el trÓmit administratiu de manera telemÓtica i gratu´ta, la qual cosa suposa l'alta de l'empresa en aproximadament 48 hores.

A banda de la comunicaciˇ d'inici d'activitat a l'AgŔncia TributÓria, el formulari, un Document ┌nic Electr˛nic (DUE), permetrÓ fer trÓmits relacionats amb la Seguretat Social:

     *  Generaciˇ de codis del Compte de cotitzaciˇ.

    *  Afiliaciˇ de l'empresari i alta de l'empresari en el RŔgim Especial de Treballadors Aut˛noms.

    *  Afiliaciˇ i alta de treballadors.

TambÚ s'ofereixen altres trÓmits com la solĚlicitud o reserva de marca o nom comercial a l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, o la inscripciˇ de documentaciˇ de carÓcter personal a l'AgŔncia Espanyola de Protecciˇ de Dades.

Amb aquesta iniciativa, el Servei d'Emprenedoria completa totes les passes per a la creaciˇ d'un projecte empresarial: des de la idea, la viabilitat i el desenvolupament del pla d'empresa, fins a la consolidaciˇ en els tres anys posteriors a l'inici.

TambÚ es posa a disposiciˇ de les persones emprenedores, durant tot l'any, formaciˇ encaminada a dotar-les de recursos per als seus projectes o negocis.

Per a mÚs informaciˇ podeu adrešar-vos a:


Servei d'Emprenedoria

Consell Comarcal del Maresme

emprenedoria@ccmaresme.cat

Tel. 93 693 14 50

Informaciˇ publicada el 2 de maig de 2019